Onze podcasts nu in één handig boekje

Door Cindy Curre

De podcasts van Leren verbeteren gaan allemaal over onderwijskwaliteit: van zwakke scholen tot inspectietoezicht en van didactisch handelen tot toetsing. We hebben de podcasts die tot en met december 2022 verschenen gebundeld in een handig boekje.

Leren verbeteren maakte de afgelopen jaren tien podcasts over onderwijskwaliteit. U kunt de nieuwe publicatie met daarin alle podcasts nu hier downloaden. Via de QR-codes kunt u meteen beginnen met luisteren.

Nieuwe podcasts

Ook in 2023 maken we weer nieuwe podcasts. Wilt u er zeker van zijn dat u er niet een mist? Volg ons dan op Spotify, Soundcloud, iTunes of Google Podcasts. Uiteraard worden de afzonderlijke afleveringen in onze nieuwsbrief aangekondigd en zijn ze ook via de website van Leren verbeteren te beluisteren.

Soundcloud >>
Spotify >>
iTunes >>
Google Podcasts >>

Terug naar overzicht
Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

In zes concrete stappen werkt u aan het verbeteren van opbrengsten en onderwijskwaliteit. Hierbij is niet alleen aandacht voor wat scholen kunnen doen om de onderwijskwaliteit te verbeteren, maar vooral ook
met wie en hoe.

Blijf op de hoogte

Nieuws

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen en wetenswaardigheden en laat u inspireren door praktijkverhalen en interviews.

Inzicht in risico's en onderwijskwaliteit

Scan Leren verbeteren

De Scan Leren Verbeteren geeft u snel inzicht in de mogelijke risicofactoren en in de onderwijskwaliteit van uw school. Het resultaat: een systematische diagnose die u kan helpen bij het zetten van vervolgstappen.