Save the date: Leren verbeteren bijeenkomst Risicoscholen

Door Claudia Smit

Op 6 juni 2017 organiseert Leren verbeteren een speciale bijeenkomst voor leidinggevenden van scholen en afdelingen met een risicoattendering van de onderwijsinspectie. Tijdens deze middag gaat het over de vraag wat u kunt doen om te voorkomen dat uw afdeling of school (zeer) zwak wordt. Aan het eind van de middag gaat u naar huis met tips en tools waarmee u direct in uw eigen organisatie aan de slag kunt.

Praktische informatie

Wanneer: 6 juni 2017 (in de middag, tijdstip n.t.b.)
Waar: op een goed bereikbare locatie in het midden van het land
Kosten: aan deelname zijn geen kosten verbonden
Aanmelden: binnenkort via deze website

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte gehouden worden over deze bijeenkomst? Laat dan uw gegevens achter via het formulier op deze pagina. Dan sturen wij u meer informatie, zodra die beschikbaar is.

 

Terug naar overzicht
Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

In zes concrete stappen werkt u aan het verbeteren van opbrengsten en onderwijskwaliteit. Hierbij is niet alleen aandacht voor wat scholen kunnen doen om de onderwijskwaliteit te verbeteren, maar vooral ook
met wie en hoe.

Blijf op de hoogte

Nieuws

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen en wetenswaardigheden en laat u inspireren door praktijkverhalen en interviews.

Inzicht in risico's en onderwijskwaliteit

Scan Leren verbeteren

De Scan Leren Verbeteren geeft u snel inzicht in de mogelijke risicofactoren en in de onderwijskwaliteit van uw school. Het resultaat: een systematische diagnose die u kan helpen bij het zetten van vervolgstappen.