Save the date: Leren verbeteren bijeenkomst Risicoscholen

Door Claudia Smit

Op 6 juni 2017 organiseert Leren verbeteren een speciale bijeenkomst voor leidinggevenden van scholen en afdelingen met een risicoattendering van de onderwijsinspectie. Tijdens deze middag gaat het over de vraag wat u kunt doen om te voorkomen dat uw afdeling of school (zeer) zwak wordt. Aan het eind van de middag gaat u naar huis met tips en tools waarmee u direct in uw eigen organisatie aan de slag kunt.

Praktische informatie

Wanneer: 6 juni 2017 (in de middag, tijdstip n.t.b.)
Waar: op een goed bereikbare locatie in het midden van het land
Kosten: aan deelname zijn geen kosten verbonden
Aanmelden: binnenkort via deze website

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte gehouden worden over deze bijeenkomst? Laat dan uw gegevens achter via het formulier op deze pagina. Dan sturen wij u meer informatie, zodra die beschikbaar is.

 

Terug naar overzicht
Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

In zes concrete stappen werkt u aan het verbeteren van opbrengsten en onderwijskwaliteit. Hierbij is niet alleen aandacht voor wat scholen kunnen doen om de onderwijskwaliteit te verbeteren, maar vooral ook
met wie en hoe.

Ga zelf aan de slag met ons materiaal

Brochures

Gebruik de handige brochures en praktische waaiers uit ons informatiepakket en laat u inspireren door de praktijkervaringen in diverse artikelen

Direct inzicht in de stand van zaken

Urgentiemeter

Deze meter geeft u een prognose van het komend inspectieoordeel, het urgentiebesef en de actiegerichtheid van uw school. Zijn de juiste ingrediënten in huis om een kwalitatief gezonde school te blijven of te worden?