Save the date! 24 september werkconferentie ‘VO2020 werkt’

Door Right Amount of Weird

Ga op 24 september 2015 tijdens de conferentie ‘VO2020 Werkt’ aan de slag met instrumenten om de kwaliteit op school in het schooljaar 2015-2016 nog te verbeteren. Bestuurders, schoolleiders en middenmanagers die in de dagelijkse praktijk op school operationeel actief zijn, werken op deze werkconferentie zelf met praktische handvatten en instrumenten die de ambities uit het sectorakkoord ondersteunen.

Meteen in de praktijk brengen

Hoe kun je de informatie en instrumenten voor onderwijsvernieuwing en goed bestuur praktisch inzetten op school? Via interactieve werksessies en consultatiegesprekken met experts en ervaringsdeskundigen komen deelnemers in aanraking met de projecten van de VO-raad en met elkaar. Samen werkt u aan de concrete invulling van het sectorakkoord, om het meteen in de dagelijkse schoolpraktijk toe te passen.

Locatie

De Rijtuigenloods in Amersfoort

Aanmelden

Houd de komende nieuwsbrieven in de gaten voor het aanmeldformulier.

Terug naar overzicht
Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

In zes concrete stappen werkt u aan het verbeteren van opbrengsten en onderwijskwaliteit. Hierbij is niet alleen aandacht voor wat scholen kunnen doen om de onderwijskwaliteit te verbeteren, maar vooral ook
met wie en hoe.

Blijf op de hoogte

Nieuws

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen en wetenswaardigheden en laat u inspireren door praktijkverhalen en interviews.

Inzicht in risico's en onderwijskwaliteit

Scan Leren verbeteren

De Scan Leren Verbeteren geeft u snel inzicht in de mogelijke risicofactoren en in de onderwijskwaliteit van uw school. Het resultaat: een systematische diagnose die u kan helpen bij het zetten van vervolgstappen.