Nieuwe reflectiesessies in het najaar

Door Cindy Curre

Komend najaar organiseren we weer twee nieuwe reflectiesessies. Deze online bijeenkomsten vinden plaats in oktober en december. Je kunt je inschrijven vanaf begin september.

De reflectiesessies van oktober hebben als thema ‘Integrale kwaliteitszorg en de relatie met financiën/strategisch HRM’. Deze sessie is ook zeer geschikt voor staf- en HR-managers en controllers.

De reflectiesessies in december gaan over kwaliteitszorg op de havo. Uit de online peiling die we de afgelopen maanden hebben gehouden bleek dat veel scholen hier behoefte aan hebben.

Wat zijn reflectiesessies?

Met de reflectiesessies van Leren verbeteren kun je aan de hand van actuele onderwerpen je kennis en inzichten op een gebied uitbreiden en uitwisselen. Je krijgt meer zicht en grip op de onderwijskwaliteit op je school, met het onderzoekskader van de inspectie als basis. Vervolgens kun je vanuit je eigen visie en ambities het onderwijs op school verder ontwikkelen.

Je kunt kosteloos deelnemen aan onze reflectiesessies.

Houd onze website, nieuwsbrieven en LinkedIn-pagina in de gaten voor de inschrijving na de zomervakantie.

Terug naar overzicht
Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

In zes concrete stappen werkt u aan het verbeteren van opbrengsten en onderwijskwaliteit. Hierbij is niet alleen aandacht voor wat scholen kunnen doen om de onderwijskwaliteit te verbeteren, maar vooral ook
met wie en hoe.

Blijf op de hoogte

Nieuws

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen en wetenswaardigheden en laat u inspireren door praktijkverhalen en interviews.

Inzicht in risico's en onderwijskwaliteit

Scan Leren verbeteren

De Scan Leren Verbeteren geeft u snel inzicht in de mogelijke risicofactoren en in de onderwijskwaliteit van uw school. Het resultaat: een systematische diagnose die u kan helpen bij het zetten van vervolgstappen.