Kennisbijeenkomst Leren verbeteren en duurzame schoolontwikkeling

Door Right Amount of Weird

Als scholen naar aanleiding van een inspectiebeoordeling moeten verbeteren, lukt het hen doorgaans wel om op korte termijn de opwaartse lijn in te zetten. Maar hoe zet je die ontwikkeling door en voorkom je terugval op het moment dat de externe druk minder is? Met andere woorden: hoe zorg je voor duurzame ontwikkeling?

Dat is het onderwerp van de laatste kennisbijeenkomst in het schooljaar 2015/2016. De kennisbijeenkomst is met name bedoeld voor school- en teamleiders van scholen met een (zeer) zwakke afdeling of met een waarschuwing of attendering. Gastspreker is Bas Wever, die vanuit project Leren verbeteren als expert in de afgelopen jaren een groot aantal (zeer) zwakke scholen heeft begeleid.

Praktisch

Datum en tijd: woensdag 16 maart 2016, van 12.30 uur (inloop met lunch) tot 16.00 uur
Locatie: Sardes, Lange Viestraat 371 (5e verdieping), 3511 BK Utrecht
Aanmelden: Uiterlijk 8 maart via LerenVerbeteren@vo-raad.nl

Terug naar overzicht
Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

In zes concrete stappen werkt u aan het verbeteren van opbrengsten en onderwijskwaliteit. Hierbij is niet alleen aandacht voor wat scholen kunnen doen om de onderwijskwaliteit te verbeteren, maar vooral ook
met wie en hoe.

Blijf op de hoogte

Nieuws

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen en wetenswaardigheden en laat u inspireren door praktijkverhalen en interviews.

Inzicht in risico's en onderwijskwaliteit

Scan Leren verbeteren

De Scan Leren Verbeteren geeft u snel inzicht in de mogelijke risicofactoren en in de onderwijskwaliteit van uw school. Het resultaat: een systematische diagnose die u kan helpen bij het zetten van vervolgstappen.