B&T

Wat doet B&T?

B&T is een middelgroot adviesbureau in het onderwijs en bestaat uit vijf onderdelen: organisatieadvies, werving & selectie, interim-management, academie en communicatiecollectief. De onderdelen verschillen, maar vinden elkaar ook in hun gemeenschappelijke geloof in de jeugd. En in onderwijs dat kinderen en jongeren helpt hun plek te vinden. Daarom werken wij in het onderwijs. Van de klas tot aan de bestuurskamer en van leraar tot raad van toezicht. En alles daartussen. Met oog voor kinderen en leraren en verstand van processen en organisaties. Uw vragen zijn ons uitgangspunt. Maar we zijn niet bang deze ter discussie te stellen of samen met u aan te scherpen. We willen adviseren met lef, betrouwbaar voor onze opdrachtgevers en met een onafhankelijke deskundige blik. Als adviseur, interimmer, coach, trainer of sparringpartners. Wij willen het verschil maken voor mensen en organisaties.

B&T organisatieadvies heeft een breed aandachtsgebied. Van leiderschap tot strategie. Van hrm tot bedrijfsvoering. Van onderzoek tot governance. En – zeker niet in de laatste plaats – kwaliteit. B&T ondersteunt opdrachtgevers in het onderwijs bij vraagstukken op uiteenlopende gebieden met integrale, duurzame maatwerkoplossingen.

 

Voor meer informatie over de dienstverlening van B&T kunt u terecht op de volgende website.

Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

In zes concrete stappen werkt u aan het verbeteren van opbrengsten en onderwijskwaliteit. Hierbij is niet alleen aandacht voor wat scholen kunnen doen om de onderwijskwaliteit te verbeteren, maar vooral ook
met wie en hoe.

Blijf op de hoogte

Nieuws

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen en wetenswaardigheden en laat u inspireren door praktijkverhalen en interviews.

Inzicht in risico's en onderwijskwaliteit

Scan Leren verbeteren

De Scan Leren Verbeteren geeft u snel inzicht in de mogelijke risicofactoren en in de onderwijskwaliteit van uw school. Het resultaat: een systematische diagnose die u kan helpen bij het zetten van vervolgstappen.