Werkconferenties Van oranje naar groen

3 november 2014

Tijdens deze werkconferentie gaan leidinggevenden van risicoscholen (scholen met een attendering of waarschuwing van de inspectie) zelf aan de slag met het analyseren en verbeteren van de knelpunten op hun school. Zij krijgen informatie over de inrichting van een verbetertraject en leren in workshops meer over het maximaliseren van leeropbrengsten, verbeteren van de schoolcultuur en over de impact van leiderschap, sturing en kwaliteitszorg. De werkconferenties vindt plaats op 3 november in Utrecht. Hier vindt u meer informatie over het programma en de kosten en klikt u hier om u aan te melden.

Terug naar agenda
Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

In zes concrete stappen werkt u aan het verbeteren van opbrengsten en onderwijskwaliteit. Hierbij is niet alleen aandacht voor wat scholen kunnen doen om de onderwijskwaliteit te verbeteren, maar vooral ook
met wie en hoe.

Blijf op de hoogte

Nieuws

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen en wetenswaardigheden en laat u inspireren door praktijkverhalen en interviews.

Inzicht in risico's en onderwijskwaliteit

Scan Leren verbeteren

De Scan Leren Verbeteren geeft u snel inzicht in de mogelijke risicofactoren en in de onderwijskwaliteit van uw school. Het resultaat: een systematische diagnose die u kan helpen bij het zetten van vervolgstappen.