Netwerkdag Vereniging Kwaliteitszorgmedewerkers VO

1 november 2016

Jaarlijks organiseert het Landelijk Netwerk Kwaliteitszorg Voortgezet Onderwijs een landelijke netwerk- en studiedag: voor en door kwaliteitszorgmedewerkers in het VO. Naast een plenaire start en/of afsluiting zijn er meerdere ronden met workshops, presentaties en inleidingen, waaruit deelnemers hun eigen dagprogramma kunnen samenstellen. Ook is er volop ruimte om informeel te netwerken.

Workshop Leren verbeteren

Leren verbeteren is ook aanwezig op deze landelijke netwerk- en studiedag. U vindt onze stand op de informatiemarkt en Tijmen Bolk, projectleider van Leren verbeteren en senior adviseur bij B&T, verzorgt een van de workshops. De titel: ‘De weg in het land van kwaliteitsmanagement: waar sta jij?’ Meer informatie over deze workshop vindt u hier (workshop 1).

Praktisch

De landelijke netwerkdag wordt dit jaar gehouden op 1 november 2016 in Utrecht. Deelname kost € 100,-. Inmiddels is het maximaal aantal inschrijvingen bereikt. U kunt zich niet meer inschrijven.

Op de website van het Landelijk Netwerk vindt u meer informatie over het programma en de workshops.

Terug naar agenda
Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

In zes concrete stappen werkt u aan het verbeteren van opbrengsten en onderwijskwaliteit. Hierbij is niet alleen aandacht voor wat scholen kunnen doen om de onderwijskwaliteit te verbeteren, maar vooral ook
met wie en hoe.

Blijf op de hoogte

Nieuws

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen en wetenswaardigheden en laat u inspireren door praktijkverhalen en interviews.

Inzicht in risico's en onderwijskwaliteit

Scan Leren verbeteren

De Scan Leren Verbeteren geeft u snel inzicht in de mogelijke risicofactoren en in de onderwijskwaliteit van uw school. Het resultaat: een systematische diagnose die u kan helpen bij het zetten van vervolgstappen.