Netwerkdag Landelijk Netwerk Kwaliteitszorg VO

7 november 2017

Dinsdag 7 november is het weer zover: de jaarlijkse netwerk- en studiedag in congrescentrum Domstad, te Utrecht. Een dag met workshops en natuurlijk volop gelegenheid om te netwerken.

In de workshop ‘hoe ga je om met “gedoe”’ van Frits Overbeek leer je hoe je effectief kunt communiceren. Verrassend hoeveel informatie Vensters VO bevat (Megan Voogt en Esther Ottink,  VO-raad). Hoe je kunt zorgen voor goede informatiebeveiliging laat Job Vos van Kennisnet ons zien. Bestuurder Peter de Visser en medewerker kwaliteitszorg Yvonne Bergman (Stad & Esch) delen hun ervaring met het nieuwe inspectietoezicht. Over succesvol verbeteren kunnen Simone de Kruijk (rectrix OSG “De Meergronden) en Harry van Goor, adviseur bij het Project Leren Verbeteren haarfijn uitleggen. Formatief evalueren, gepersonaliseerd leren; goede ontwikkelingen. Collega’s Rixt Koen en Christel Wolterinck vertellen er graag meer over. En heel verfrissend: Jessica Mesman zoomt in op de ‘vergeten’ kwaliteit van wat gewoon is, van wat we al kunnen en wie we al zijn.

Aan het einde van de dag spreekt Hartger Wassink over de dialoog als kern van kwaliteitszorg.

Meer informatie en inschrijven

Nadere informatie over de workshops en de inschrijving is uiterlijk 1 oktober beschikbaar op de website van de vereniging.

Terug naar agenda
Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

In zes concrete stappen werkt u aan het verbeteren van opbrengsten en onderwijskwaliteit. Hierbij is niet alleen aandacht voor wat scholen kunnen doen om de onderwijskwaliteit te verbeteren, maar vooral ook
met wie en hoe.

Blijf op de hoogte

Nieuws

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen en wetenswaardigheden en laat u inspireren door praktijkverhalen en interviews.

Inzicht in risico's en onderwijskwaliteit

Scan Leren verbeteren

De Scan Leren Verbeteren geeft u snel inzicht in de mogelijke risicofactoren en in de onderwijskwaliteit van uw school. Het resultaat: een systematische diagnose die u kan helpen bij het zetten van vervolgstappen.