Miniconferentie over de rek en reikwijdte van maatwerk in het VO

17 mei 2018

Maatwerk is een onderwijskundig speerpunt voor veel VO-scholen. We zien vormen van leerlinggestuurd onderwijs, meer keuzevrijheid, differentiatie in aanbod, vakken versneld, verdiept of op een hoger niveau afronden, en verbreding van inhoud. Dit proces vraagt flexibele roosters en – wie weet – flexibele diploma’s: dát is de toekomst. Maar hoe begin je ermee? Waarom zou je het doen? Welke oplossingen zijn er voor de obstakels die je tegenkomt? Daarover gaat de gratis miniconferentie ‘Elastiek in het onderwijs’ op donderdag 17 mei aanstaande, die Leren verbeteren samen met adviseurs van B&T en LinQue Consult organiseert.

Aanmelden

Deze editie van de miniconferentie is vol. U kunt zich nog aanmelden voor de tweede editie op 26 september 2018. Het aanmeldformulier vindt u hier.

Hebt u vragen?

Met inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Hans Sandtke, projectleider Leren verbeteren, of Hens Galjaard, consultant bij LinQue Consult. Met praktische vragen kunt u terecht bij project Leren verbeteren.

Praktische informatie

Wanneer: donderdag 17 mei 2018, 14.30-20.00 uur (inloop vanaf 14.00 uur)
Waar: Kloosterhoeve, Kloosterweg 2, 3481 XC Harmelen
Kosten: aan deelname zijn geen kosten verbonden

Terug naar agenda
Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

In zes concrete stappen werkt u aan het verbeteren van opbrengsten en onderwijskwaliteit. Hierbij is niet alleen aandacht voor wat scholen kunnen doen om de onderwijskwaliteit te verbeteren, maar vooral ook
met wie en hoe.

Blijf op de hoogte

Nieuws

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen en wetenswaardigheden en laat u inspireren door praktijkverhalen en interviews.

Inzicht in risico's en onderwijskwaliteit

Scan Leren verbeteren

De Scan Leren Verbeteren geeft u snel inzicht in de mogelijke risicofactoren en in de onderwijskwaliteit van uw school. Het resultaat: een systematische diagnose die u kan helpen bij het zetten van vervolgstappen.