Leren verbeteren op het VO-congres 2017

30 maart 2017

Op de tiende editie van het VO-congres, die plaatsvindt op 30 maart 2017, is Leren verbeteren ook vertegenwoordigd.

Over het VO-congres

Het VO-congres wordt jaarlijks door de VO-raad in maart georganiseerd voor zijn leden: bestuurders en schoolleiders in het voortgezet onderwijs. Het staat in het teken van professionele en persoonlijke ontwikkeling. De dag draait om kennisuitwisseling, leren, contact leggen en het opdoen van nieuwe energie en inspiratie. Tijdens het congres staat u stil bij de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector en bij belangrijke ontwikkelingen in de wereld om ons heen.

Leren verbeteren op het VO-congres

Ben u geïnteresseerd in ons ondersteuningsaanbod of heeft u andere vragen over ons project? Bezoek dan de Leren verbeteren-stand op de informatiemarkt. Wij verwelkomen u graag in stand 31, naast de stand van B&T.

Meer informatie over het programma van het VO-congres en onze aanwezigheid daar vindt u binnenkort op onze website en in onze nieuwsbrieven.

Praktische informatie

Wanneer: 30 maart 2017
Waar: NBC, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein
Organisatie: VO-raad
Aanmelden: binnenkort, via deze website

Heeft u zich al aangemeld voor de nieuwsbrieven van Leren verbeteren? U regelt het in een paar tellen via het nieuwsbriefblok op de homepage.

Terug naar agenda
Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

In zes concrete stappen werkt u aan het verbeteren van opbrengsten en onderwijskwaliteit. Hierbij is niet alleen aandacht voor wat scholen kunnen doen om de onderwijskwaliteit te verbeteren, maar vooral ook
met wie en hoe.

Blijf op de hoogte

Nieuws

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen en wetenswaardigheden en laat u inspireren door praktijkverhalen en interviews.

Inzicht in risico's en onderwijskwaliteit

Scan Leren verbeteren

De Scan Leren Verbeteren geeft u snel inzicht in de mogelijke risicofactoren en in de onderwijskwaliteit van uw school. Het resultaat: een systematische diagnose die u kan helpen bij het zetten van vervolgstappen.