Conferentie Leidinggeven aan onderwijskwaliteit

30 maart 2023

Donderdag 30 maart organiseert Leren verbeteren de landelijke conferentie Leidinggeven aan onderwijskwaliteit. Schrijf nu in als je erbij wilt zijn!

Leren verbeteren ondersteunt al jarenlang scholen bij het verbeteren van onderwijskwaliteit, en sinds enkele maanden ook besturen. Op de conferentie Leidinggeven aan onderwijskwaliteit delen adviseurs en onderzoekers van Leren verbeteren hun kennis en kunde. Deelnemers kunnen kiezen uit een breed aanbod van workshops en interactieve colleges.

Voor wie is deze conferentie?

De conferentie is interessant voor (locatie)directeuren, teamleiders, rectoren, bestuurders en medewerkers kwaliteitszorg. Maar ook andere belangstellenden die Leren verbeteren volgen via podcasts, bijeenkomsten, nieuwsbrieven en de website zijn van harte welkom.

Programma

Eind februari maken we het definitieve programma bekend. Onderwerpen die in workshops of colleges aan bod zullen komen, zijn onder andere: kwaliteitszorg voor nieuwe (team)leiders en kwaliteitsmedewerkers, bestuurlijke kwaliteitszorg en het samenspel tussen scholen en besturen, de teamleider als leidinggevende, en onderzoek naar duurzame onderwijskwaliteit.

Tevens is er tijdens de workshopsrondes ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een spreekuur waarin deelnemers met een adviseur van Leren verbeteren om de tafel gaan om hun vraagstuk/dilemma verder te verkennen.

De middag en avond zien er als volgt uit:

15.30 uur: Inloop
16.00 uur: Opening en centrale spreker
16.45 uur: Ronde I
18.00 uur: Lichte maaltijd
18.45 uur: Ronde II
20.00 uur: Einde (geen plenaire afsluiting)

Praktische informatie

Datum: 30 maart 2023, 15.30-20.00 uur. Voor een eenvoudige maaltijd wordt gezorgd.
Locatie: La Vie, in het centrum van Utrecht
Deelname: kosteloos. Voor afmeldingen na 15 maart brengen we 65 euro in rekening voor gemaakte kosten.

Aanmelden

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden. We verwachten veel deelnemers aan de conferentie, dus wees er tijdig bij! Er is plaats voor maximaal 150 mensen.

Conferentie Leren verbeteren 30 maart 2023

  • Heeft u vragen of opmerkingen?

 

Terug naar agenda
Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

In zes concrete stappen werkt u aan het verbeteren van opbrengsten en onderwijskwaliteit. Hierbij is niet alleen aandacht voor wat scholen kunnen doen om de onderwijskwaliteit te verbeteren, maar vooral ook
met wie en hoe.

Blijf op de hoogte

Nieuws

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen en wetenswaardigheden en laat u inspireren door praktijkverhalen en interviews.

Inzicht in risico's en onderwijskwaliteit

Scan Leren verbeteren

De Scan Leren Verbeteren geeft u snel inzicht in de mogelijke risicofactoren en in de onderwijskwaliteit van uw school. Het resultaat: een systematische diagnose die u kan helpen bij het zetten van vervolgstappen.