Adviseursbijeenkomst

17 april 2014

Op 17 april 2014 vind de tweede adviseursbijeenkomst van dit jaar plaats.

De bijeenkomst zal plaatsvinden bij Sardes in Utrecht (routebeschrijving, zie http://www.sardes.nl/C12-Adres-en-route.html).

De inloop is vanaf half 10. Om 10 uur start ons programma. De uiterlijk eindtijd is 13.00 uur en een lunch wordt verzorgd.

Naast de gebruikelijke update over de stand van zaken rondom project Leren verbeteren, zal Dorien Sluijter iets vertellen over het programma voor de aanpak van risicoleerlingen dat zij heeft opgesteld.

Gerrie Benes, directeur Esdal College in Emmen, zal ook aanschuiven om zijn praktijkervaring te delen. Daarnaast is er ruimte om mee te denken over hoe dit programma aangescherpt zou kunnen worden.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn bij de adviseursbijeenkomst, laat dat dan weten via lerenverbeteren@vo-raad.nl.

 

 

Terug naar agenda
Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

In zes concrete stappen werkt u aan het verbeteren van opbrengsten en onderwijskwaliteit. Hierbij is niet alleen aandacht voor wat scholen kunnen doen om de onderwijskwaliteit te verbeteren, maar vooral ook
met wie en hoe.

Blijf op de hoogte

Nieuws

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen en wetenswaardigheden en laat u inspireren door praktijkverhalen en interviews.

Inzicht in risico's en onderwijskwaliteit

Scan Leren verbeteren

De Scan Leren Verbeteren geeft u snel inzicht in de mogelijke risicofactoren en in de onderwijskwaliteit van uw school. Het resultaat: een systematische diagnose die u kan helpen bij het zetten van vervolgstappen.