Bijeenkomsten

30 maart 2017Leren verbeteren op het VO-congres 2017

Op de tiende editie van het VO-congres, die plaatsvindt op 30 maart 2017, is Leren verbeteren ook vertegenwoordigd.

Over het VO-congres

Het VO-congres wordt jaarlijks door de VO-raad in maart georganiseerd voor zijn leden: bestuurders en schoolleiders in het voortgezet onderwijs. Het staat in het teken van professionele en persoonlijke ontwikkeling. De dag draait om kennisuitwisseling, leren, contact leggen en het opdoen van nieuwe energie en inspiratie. Tijdens het congres staat u stil bij de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector en bij belangrijke ontwikkelingen in de wereld om ons heen.

Leren verbeteren op het VO-congres

Ben u geïnteresseerd in ons ondersteuningsaanbod of heeft u andere vragen over ons project? Bezoek dan de Leren verbeteren-stand op de informatiemarkt. Wij verwelkomen u graag in stand 31, naast de stand van B&T.

Meer informatie over het programma van het VO-congres en onze aanwezigheid daar vindt u binnenkort op onze website en in onze nieuwsbrieven.

Praktische informatie

Wanneer: 30 maart 2017
Waar: NBC, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein
Organisatie: VO-raad
Aanmelden: binnenkort, via deze website

Heeft u zich al aangemeld voor de nieuwsbrieven van Leren verbeteren? U regelt het in een paar tellen via het nieuwsbriefblok op de homepage.

6 juni 2017Leren verbeteren bijeenkomst Risicoscholen

Op 6 juni 2017 organiseert Leren verbeteren een speciale bijeenkomst voor leidinggevenden van scholen en afdelingen met een risicoattendering of waarschuwing van de onderwijsinspectie. Tijdens deze middag gaat het over de vraag wat u kunt doen om te voorkomen dat uw afdeling of school (zeer) zwak wordt. Aan het eind van de middag gaat u naar huis met tips en tools waarmee u direct in uw eigen organisatie aan de slag kunt.

Praktische informatie

Wanneer: 6 juni 2017, in de middag (tijdstip n.t.b.)
Waar: op een goed bereikbare locatie in het midden van het land
Kosten: aan deelname zijn geen kosten verbonden
Aanmelden: binnenkort via deze website

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte gehouden worden over deze bijeenkomst? Laat dan uw gegevens achter via het formulier op deze pagina. Dan sturen wij u meer informatie, zodra die beschikbaar is.

Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

Kwaliteit verbeteren in 6 stappen

In zes concrete stappen werkt u aan het verbeteren van opbrengsten en onderwijskwaliteit. Hierbij is niet alleen aandacht voor wat scholen kunnen doen om de onderwijskwaliteit te verbeteren, maar vooral ook
met wie en hoe.

Ga zelf aan de slag met ons materiaal

Brochures

Gebruik de handige brochures en praktische waaiers uit ons informatiepakket en laat u inspireren door de praktijkervaringen in diverse artikelen

Direct inzicht in de stand van zaken

Urgentiemeter

Deze meter geeft u een prognose van het komend inspectieoordeel, het urgentiebesef en de actiegerichtheid van uw school. Zijn de juiste ingrediënten in huis om een kwalitatief gezonde school te blijven of te worden?